برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

تغذیه


 

 

مهسا امامعلی زاده ( مسئول واحد تغذیه) ( مدرک : کارشناسی علوم تغذیه)

نیکا سلطانی ( کارشناس تغذیه )

مریم امینیان ( کارشناس تغذیه )

شماره داخلی : 3244

 


 

شرح وظایف کارشناسان تغذیه شاغل در مرکز در 2 حوزه تغذیه بالینی  وخدمات غذایی تقسیم بندی میشود که شرح وظایف به شرح زیر می باشد:

  • - تعامل با تیم درمان و انجام مشاوره تغذیه برای بیماران نیازمند
  • - تکمیل فرم ارزیابی تخصصی ، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره تغذیه به بیماران به دنبال ارزیابی اولیه پرستار و یا درخواست مشاوره پزشکان
  • - ویزیت روزانه و تکمیل فرم های ارزیابی تغذیه تخصصی ، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره ویژه و مستقیم برای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
  • - پیگیری روند تغذیه بیماران بستری بر اساس سیر درمان و بهبود بیمار بستری و تکمیل فرم پیگیری تغذیه ای بیمار
  • - پیگیری موارد نامطلوب (کامل نخوردن غذا، ناقص بودن ترکیب غذایی، طبخ نامطلوب غذا و ...) از بیمار، همراه بیمار، کادر پرستاری و یا استناد به موارد ثبت شده در پرونده بیمار
  • - انجام مشاوره در خصوص  نوع، مقدار و تنظیم فرمولای گاواژ بیماران
  • - آموزش بیمار و یا همراه بیمار در خصوص رژیم غذایی بیمار به شکل حضوری و ثبت در فرم
  • - نظارت بر حسن اجرای برنامه های غذایی تنظیم شده برای بیماران رژیمی
  • - سنجش رضایت بیماران بستری بر اساس فرم های وزارت بهداشت در ارتباط با مشاوره تغذیه و برنامه ریزی جهت بهبود مستمر و ارتقاء کیفیت خدمات
  • - تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
  • - برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان
  • - دارا بودن مهارت تفسیر داده های آزمایشگاهی در بیماری های مرتبط با تغذیه و تنظیم رژیم غذایی بر اساس آن
  • - تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
  • - تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان
  • - تعامل با کارشناسان معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی مرتبط
  • - همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه غذا و سلامت کارکنان بخش تغذیه
  • - همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضا تیم درمان در جهت بهبود ارائه غذا
  • - شرکت در دوره های آموزشی به منظور بروز کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
  • - تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و پرسنل با اصول تغذیه ای
  • - نظارت بر نحوه رعایات الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار
  • - اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
  • - تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دوره ای در صورت نیاز
  • - جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط بت فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
  • - بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دوره ای به معاونت درمان
  • - بررسی مشکلات موجود در آشپزخانه و تلاش برای اصلاح مشکلات
  • - آموزش ضوابط بخش تغذیه و فرآیندهای خدمات غذایی به پرسنل شاغل در آشپزخانه
  • - نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی از قبیل مواد غذایی خریداری شده، انتقال مواد غذایی خام و فرآوری شده ، انبارسازی، آماده سازی، طبخ و نگهداری غذای آماده شده ، توزیع غذا
  • - تهیه و تنظیم برنامه و منوی غذایی بیماران و پرسنل
  • - نظارت بر تهیه و توزیع میان وعده بیماران، حداقل برای گروه های آسیب پذیر ( کودکان، مادران باردار، بیماران دیابتیک، سالمندان و ...)
  • - نظارت بر سرو غذا در رستوران و پیگیری کمبود های موجود با استفاده از چک لیست
  • - آموزش نحوه تهیه محلول گاواژ و نظارت بر تهیه آن دراتاق گاواژ
  • - نظارت بر برچسب زنی غذاهای رژیمی
  • - نظارت بر توزیع غذای بیماران
  • - توزین تصادفی غذاهای توزیع شده برای بیماران و پرسنل
  • - نمونه برداری تصادفی از مواد غذایی و ارسال آن به آزمایشگاه موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت تایید قابلیت مصرف آن
  • - تنظیم فرم و اجرای رضایت سنجی از بیماران  بستری از خدمات غذایی و اقدام جهت بهبود مستمر و ارتقا کیفیت خدمات
  • - اصلاح ساختار فیزیکی آشپزخانه و تطبیق آن با شرایط بهداشتی در همکاری با واحد بهداشت محیط
  • - اجرای استاندارهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
  • - نظارت و بررسی آمار غذای سرو شده برای بیمار و پرسنل و محاسبه صورت وضعیت ماهیانه پیمانکار خرید غذای مرکز
تنظیمات قالب