مهسا امامعلی زاده ( مسئول واحد تغذیه) ( مدرک : کارشناسی علوم تغذیه)
نیکا سلطانی ( کارشناس تغذیه )
مریم امینیان ( کارشناس تغذیه )
شماره داخلی : 3244
شرح وظایف کارشناسان تغذیه شاغل در مرکز در 2 حوزه تغذیه بالینی وخدمات غذایی تقسیم بندی میشود که شرح وظایف به شرح زیر می باشد:
- تعامل با تیم درمان و انجام مشاوره تغذیه برای بیماران نیازمند
- تکمیل فرم ارزیابی تخصصی ، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره تغذیه به بیماران به دنبال ارزیابی اولیه پرستار و یا درخواست مشاوره پزشکان
- ویزیت روزانه و تکمیل فرم های ارزیابی تغذیه تخصصی ، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره ویژه و مستقیم برای بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
- پیگیری روند تغذیه بیماران بستری بر اساس سیر درمان و بهبود بیمار بستری و تکمیل فرم پیگیری تغذیه ای بیمار
- پیگیری موارد نامطلوب (کامل نخوردن غذا، ناقص بودن ترکیب غذایی، طبخ نامطلوب غذا و ...) از بیمار، همراه بیمار، کادر پرستاری و یا استناد به موارد ثبت شده در پرونده بیمار
- انجام مشاوره در خصوص نوع، مقدار و تنظیم فرمولای گاواژ بیماران
- آموزش بیمار و یا همراه بیمار در خصوص رژیم غذایی بیمار به شکل حضوری و ثبت در فرم
- نظارت بر حسن اجرای برنامه های غذایی تنظیم شده برای بیماران رژیمی
- سنجش رضایت بیماران بستری بر اساس فرم های وزارت بهداشت در ارتباط با مشاوره تغذیه و برنامه ریزی جهت بهبود مستمر و ارتقاء کیفیت خدمات
- تهیه و تدوین متون آموزش تغذیه جهت بیماران
- برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان
- دارا بودن مهارت تفسیر داده های آزمایشگاهی در بیماری های مرتبط با تغذیه و تنظیم رژیم غذایی بر اساس آن
- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
- تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان
- تعامل با کارشناسان معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی مرتبط
- همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت اماکن ارائه غذا و سلامت کارکنان بخش تغذیه
- همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضا تیم درمان در جهت بهبود ارائه غذا
- شرکت در دوره های آموزشی به منظور بروز کردن دانش و مهارت های مورد نیاز
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و پرسنل با اصول تغذیه ای
- نظارت بر نحوه رعایات الزامات و استانداردهای خدمات غذایی توسط پیمانکار
- اجرای استانداردهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
- تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی به شکل دوره ای در صورت نیاز
- جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط بت فعالیت های بخش تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
- بررسی گزارشات و آمار بخش تغذیه و ارسال بازخوردهای دوره ای به معاونت درمان
- بررسی مشکلات موجود در آشپزخانه و تلاش برای اصلاح مشکلات
- آموزش ضوابط بخش تغذیه و فرآیندهای خدمات غذایی به پرسنل شاغل در آشپزخانه
- نظارت بر مراحل مختلف فرآیند خدمات غذایی از قبیل مواد غذایی خریداری شده، انتقال مواد غذایی خام و فرآوری شده ، انبارسازی، آماده سازی، طبخ و نگهداری غذای آماده شده ، توزیع غذا
- تهیه و تنظیم برنامه و منوی غذایی بیماران و پرسنل
- نظارت بر تهیه و توزیع میان وعده بیماران، حداقل برای گروه های آسیب پذیر ( کودکان، مادران باردار، بیماران دیابتیک، سالمندان و ...)
- نظارت بر سرو غذا در رستوران و پیگیری کمبود های موجود با استفاده از چک لیست
- آموزش نحوه تهیه محلول گاواژ و نظارت بر تهیه آن دراتاق گاواژ
- نظارت بر برچسب زنی غذاهای رژیمی
- نظارت بر توزیع غذای بیماران
- توزین تصادفی غذاهای توزیع شده برای بیماران و پرسنل
- نمونه برداری تصادفی از مواد غذایی و ارسال آن به آزمایشگاه موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت تایید قابلیت مصرف آن
- تنظیم فرم و اجرای رضایت سنجی از بیماران بستری از خدمات غذایی و اقدام جهت بهبود مستمر و ارتقا کیفیت خدمات
- اصلاح ساختار فیزیکی آشپزخانه و تطبیق آن با شرایط بهداشتی در همکاری با واحد بهداشت محیط
- اجرای استاندارهای اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
- نظارت و بررسی آمار غذای سرو شده برای بیمار و پرسنل و محاسبه صورت وضعیت ماهیانه پیمانکار خرید غذای مرکز