برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/03/10 - 14:27
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی جامع زنان کوثر

افتخار آفرینی مرکز آموزشی و درمانی جامع زنان کوثر

مرکز آموزشی درمانی جامع زنان کوثر در صدر بیمارستانهای با رتبه یک برتر کشور قرار گرفت.

دکتر یوسف نوری رئیس مرکز آموزشی درمانی جامع زنان کوثرارومیه در گفتگو با خبرنگار وبدا ضمن اعلام این خبر گفت: پیرو ارزیابی های اعتبار بخشی دور پنجم بیمارستان های کشور و با عنایت به ابلاغ دستورالعمل های ارزیابی مجدد بیمارستان های کاندید رتبه عالی و یک برتر،ضمن بررسی نتایج ارزیابی های صورت گرفته در کمیته اعتباربخشی مراکز درمانی وزارت بهداشت،با نهایت افتخار، مرکز آموزشی درمانی جامع زنان کوثر از بین بیمارستانهای کشور،رتبه 9 و در صدر بیمارستانهای با رتبه یک برتر قرارگرفته است.

وی افزود:بیمارستان جامع زنان کوثر تنها بیمارستان دانشگاهی یک برتر درشمالغرب می باشد.

دکتر نوری اضافه کرد: برخودفرض میدانم از وظیفه شناسی،تعهدکاری، سخت کوشی،شایستگی وتلاش های بی وقفه همکاران بزرگوارم و همچنین حمایت های بی دریغ دکترولیزاد رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه مدیریتی دانشگاه که در این موفقیت مهم نقش مهمی ایفا نمودندتشکر نمایم.

• گروه خبری :
لیلا  محمدی الستی